Planerar ni ett bröllop? Då har ni säkert också funderat kring bröllopsresan. För många par är bröllopsresan en av livets viktigaste resor och därför söker man något utöver det vanliga. Men du behöver faktiskt inte åka långt bort för att få en oförglömlig resa. Det finns gott om underbara resmål här i Europa och Grekland är kanske ett av de allra bästa.

Bröllopsresa i Grekland

Frågan är egentligen inte varför man ska välja just Grekland, utan varför inte? Tack vare sin geografi är Grekland ett oerhört mångsidigt land. Man skulle kunna säga att Grekland erbjuder lika mycket som flera andra länder gör tillsammans. Det beror på att landet bjuder på såväl stränder som berg och skogar. Du kan besöka alltifrån pittoreska små byar som Oía i Santorini till världskända stränder på Mykonos och historiska monument i Aten.

Segla tillsammans

Om ni älskar havet kan ni dessutom hyra en segelbåt i Grekland. Ni kan hyra en båt med besättning, vilket kan göra färden enklare. Det är också möjligt att hyra båt helt utan besättning om ni själva är duktiga på att köra båten. Att segla i Greklands vackra hav tillsammans är garanterat ett minne för livet!

Boka charterresa

Vill ni ha en resa som är färdigpanerad? Då kan en charterresa vara rätt val. En sådan resa har ett färdigt schema som är fullspäckat med spännande sevärdheter. Ni slipper själva kolla upp olika resmål och vad ni kan göra i trakten. Istället kan ni luta er tillbaka och låta resebyrån ta hand om jobbet. Dessutom får ni träffa andra turister som också skrivit in sig på resan, vilket kan vara roligt.

När du bokar en charterresa kan du välja vilken typ av resa som helst. De mest populära är inriktade på sol och bad, segling eller kultur. Om du söker en mer unik upplevelse kan du välja en kryssning eller en resa där du får segla i en vecka. Det finns många alternativ att välja mellan!

Upplev Grekland som helhet

Som nämnt bjuder Grekland på en härlig mix av stränder, berg, arkitektur, historia och mycket mer. Dessutom är det grekiska köket uppskattat för sina härliga medelhavsrätter med fisk och skaldjur, fetaost, oliver och mycket mer. Vi ska inte heller glömma att grekerna är glada människor som älskar musik och fester, så räkna med att se livemusik eller härliga fester nästan varje kväll! En bröllopsresa i Grekland innebär alltså en rik upplevelse som ni sent kommer att glömma!