Romantiska bröllopspresenter

Till ett brudpar är en romantisk bröllopspresent aldrig fel. Ett bröllop går ju i kärlekens tecken och därför passar det ju bra att spinna vidare på kärlek och romantik istället för att ge bort en brödrost eller en kaffebryggare. Om du vill ge bort en romantisk bröllopspresent så finns det mycket att välja på. Det är bara att utgå från brudparet och deras smak och stil, så kan de få en jättefin bröllopspresent som blir ett minne för livet.

En romantisk middag är alltid en bra bröllopspresent. Om du vet vart brudparet ska åka på bröllopsresa så kan du boka en middag på en fin restaurang i staden dit de ska åka. Om du själv inte har varit i staden eller landet så bör du göra en noggrann research så du vet att maten är bra och att det är en fin, stämningsfull miljö i restaurangen, som passar för en romantisk middag. Försök få bra rekommendationer från vänner som besökt staden, från folk på forum på nätet eller från resebyrån. Om brudparet har bokat en bröllopsresa men ska åka lite längre fram och inte direkt efter bröllopet så kan du också boka middag på en restaurang som har samma nationalitet som det land de ska på bröllopsresa till. Om du vet att de ska åka exempelvis till Italien så kanske du kan boka en romantisk middag på en italiensk restaurang. Boka middagen och skriv ett fint kort till brudparet där du berättar att de ska på middag. Köp gärna en bra guidebok till Italien och en flaska italienskt vin och slå in detta tillsammans med kortet, så har du bröllopspresenten fixad.

Även om brudparet inte ska på bröllopsresa, eller om de ska resa men du inte vet vart, så kan du alltid bjuda på en romantisk middag ändå. Du kan välja vilken restaurang du vill. Säg gärna till när du bokar bord att det är ett brudpar som ska äta där, så kommer de säkert att få det där lilla extra när det gäller service. Om brudparet har barn kanske du även kan erbjuda dig att ta hand om barnen medan de äter sin middag, så att paret verkligen får äta middag i lugn och ro, på tu man hand.

Förutom romantiska middagar så finns det även andra bra, romantiska presenter. En dag eller en weekend på spa kan vara riktigt romantiskt. Det finns ofta speciella erbjudanden just för par. Kärleksweekend, eller liknande kan det kallas. Ofta ingår det då boende på hotell – varför inte se till att boka bröllopssviten. Det ingår ofta också goda, fina middagar och lyxig hotellfrukost. Om man uppger att det är ett brudpar som ska dit så får de ofta det lilla extra, som en fruktkorg eller en champagneflaska på rummet. Dessutom kan de välja bland mysiga behandlingar som massage och bubbelbad. Skönt efter all stress som förmodligen har varit innan bröllopet.

Romantisk ballongflygning
Tillsammans med ballongpiloten disponerar ni ballongen helt själva för en romantisk resa i lufthavet. Ett underbart sätt att i privat enskildhet njuta av utsikten med din nyblivna hustru eller make.
>> Köp upplevelsen hos Greatdays.se

Blommor och choklad
Blommor och choklad har i många år vart en present av rang, speciellt då man ger den till sin käraste. En bukett blommor kan dessutom betyda många saker, till exempel ”jag älskar dig” om den består av tio röda rosor. Som sagt, en perfekt present till den du älskar och vill uppskatta lite extra. Vem gillar dessutom inte choklad?
>> Skicka blomsterbud till din kära via Interflora.se