Personliga bröllopspresenter

Idag är det ganska lätt att hitta en personlig bröllopsgåva. I och med att Internet finns så har vi tillgång till ett enormt utbud av presenter. Därför är det lätt att hitta en present för varje stil och smak. På nätet kan man hitta många personliga bröllopspresenter, ofta handgjorda med mycket arbete bakom.

Gravyrpresenter

Den mest personliga present du kan ge till brudparet är en present med gravyr. Du kan på nätet hitta butiker som låter dig gravera in brudparets namn och datum då bröllopet ägde rum. Du kan gravera in detta på klassiska bröllopspresenter som champagneglas, ljuslyktor, vinglas mm. Detta är vårt absolut bästa presenttips att ge till brudparet som en personlig gåva. 

Personligt scrapbook-album
Är brudparet några som du känner väldigt väl och har upplevt mycket med? Då kan en rolig present vara att göra i ordning ett album med minnen från er tid tillsammans. Klipp, klistra och skriv om resor och fester som ni har varit på tillsammans och låt presenten bli ett fint minne som brudparet kan ha med sig in i sitt liv som man och hustru.

Önskad upplevelse
Har brudparet någon speciell hobby eller någon upplevelse som de skulle vilja prova på? Isåfall är en mycket fin present att bjuda med de nygifta på just detta. Åk rallybil, prova på zorbing eller få närkontakt med vilda djur är bara några exempel på upplevelser som kan passa. Hos Greatdays kan du köpa en upplevelsebox som brudparet kan byta ut mot en upplevelse när de har tid.
>> Läs mer hos Greatdays.se

Låna pengar till presenten

En bröllopsinbjudan kan komma plötsligt och det medför en hel del kostnader. Man kanske behöver köpa nya kläder och till detta ska man också köpa en fin present till bröllopsparet. En lösning på detta problem är att ansöka om ett sms lån. Du kan på Sverigekredit.se jämföra olika typer av långivare och deras räntor och hitta sms lån direkt med det bästa erbjudandet. 

Mer tips på personliga presenter

Till exempel så kan du köpa lakan, handdukar och örngott där brudparets monogram och ett kärlekscitat broderas på. Du kan köpa ett träd som brudparet kan plantera i sin trädgård, ett träd som växer i takt med att de bröllopsdagar de firar tillsammans blir allt fler. Om du är duktig på att fotografera så kan du föreviga parets bröllopsdag för att sedan framkalla fotona och sätta in dessa i ett fint fotoalbum. Om du är duktig på att måla så kan du måla en tavla med brudparet på. Det finns också duktiga tecknare och konstnärer på nätet som målar tavlor på beställning utifrån ett foto på brudparet. Du kan även köpa glas där brudparets namn och bröllopsdagens datum etsas in.

Om du känner till vad de som gifter sig verkligen uppskattar kan du köpa en present som matchar deras önskemål. Gillar bruden massage kanske en massagepistol kan passa. Gillar brudgummen att bada men saknar badkar kan en badbalja passa.

Upplevelser är något som nästan alltid är uppskattat. Att ge bort en spännande upplevelse blir garanterat en unik och personlig bröllopspresent. Det finns mycket att välja på, allt från chokladprovning, till att åka hundspann, spela Laserdome eller pröva forsränning. Du kan också ge bort ett presentkort på en spa-behandling eller en spa-weekend. Dessutom kan man alltid ge bort presentkort på resor. Antingen presentkort till en speciell resa, varför inte smekmånad eller bröllopsresa, eller så ger du bort ett presentkort som kan användas när som helst och vart som helst. Detta kan brudparet utnyttja när de själva vill. Biobiljetter och konsertbiljetter brukar också uppskattas.

Om det är ett par som ”har allt” och som tycker om att hjälpa andra så kanske du kan ge bort ett fadderbarn, eller sätta in pengar på en fond eller liknande. Det blir en symbolisk present och det uppskattas av många som kanske känner att de redan har allt och inte behöver fler uppläggningsfat eller glas.

Roliga och annorlunda bröllopspresenter finns det också gott om, framförallt på nätet. Du kan ge bort en kurs, de kan till exempel gå en språkkurs eller matlagningskurs tillsammans för att på så sätt få en ny, gemensam hobby. Eller varför inte köpa en stjärna och ge den brudparets namn. Brudparet får ett certifikat med stjärnans namn och koordinater. Ett smycke ingår också, med stjärnbilden ingraverad på. En annorlunda bröllopspresent till paret som har allt!