Ska du gå på bröllop? Så underbart! Ett bröllop är verkligen en underbar tillställning där kärlek står i fokus. Som bröllopsgäst kan du behöva börja fundera i god tid på vad du ska ge paret i bröllopsgåva. Är det så att brudparet har önskat sig något specifikt så rekommenderar vi att du respekterar detta och inte väljer gåva efter eget bevåg, även om du tycker att den där vasen skulle vara mer lämplig än pengarna till bröllopsresan.

Vi förstår att du vill att din bröllopsgåva ska vara så fin och minnesvärd som möjligt och vi vet precis hur du ska gå tillväga för att lyckas med detta. Visste du till exempel att du kan höja din bröllopsgåva väldigt mycket bara genom att välja rätt typ av bröllopskort? Till skillnad från födelsedagskort så är det många som väljer att spara kort som har givits dem på bröllopsdagen. De är fina minnen och vanligtvis även lyckoönskningar som man vill hålla kvar i, men hur ska man då tänka när man vill åstadkomma detta med hjälp av ett bröllopskort?

Välj med hjärtat

Vi tycker att de vackraste bröllopskorten som ges i samband med en bröllopsgåva är de som man har valt med hjärtat. Det ligger något mycket speciellt i att få ett kort där man vet att givaren av kortet har lagt ner tid på att välja ett som är så vackert och fint som möjligt. Du kan hitta otroligt fina bröllopskort på nätet som du kan använda dig av för att få din bröllopsgåva att se lite mer välplanerad ut så väl som mer exklusiv.

Det är inte bara valet av kort som höjer värdet på din bröllopsgåva, utan även vad du väljer att skriva i kortet. Vi rekommenderar att du försöker få med en personlig text från dig till brudparet. Det kan till exempel handla om lyckoönskningar, men det kan också vara en dikt om kärlek eller ett kärt minne som ni delar. För många har kortet en nästan lika stor betydelse som själva gåvan i sig. Kortet kan alltså ses som ytterligare en gåva, skilt från den bröllopspresent som du faktiskt köpt.

Vackra bröllopskort

Det är bara du själv som kan bestämma hur ett vackert bröllopskort ser ut. Den vägledning som vi kan ge dig är dock att du bör välja ett kort med just bröllop som tema. Välj inte ett gammalt gratulationskort som du har undanstoppat i lådorna i hemmet. Satsa på att köpa ett nytt och vackert kort som du kan använda för att önska brudparet ett långt och fint liv tillsammans.

När du beställer bröllopskort på nätet så får du i många fall även med vackra och stilfulla kuvert. Även om många tror att kuvertet inte är av betydelse så skulle vi nog säga att det är det. Ju vackrare kort och ju vackrare kuvert du väljer, desto mer kommer också din bröllopsgåva att höjas. Varför inte välja ett kort med färger som vitt, ljusgult, guld eller beige? Har du någon aning om vilket färgtema det är på bröllopet kan du anpassa kortet efter detta.