I samarbete med Tandblekning.co

Vill du ge bort en annorlunda bröllopspresent kan du satsa på en tandblekning. Du kan antingen ge det till bruden eller brudgummen innan bröllopet eller som en gåva inför bröllopsresan. Vita och fina tänder ger en person bättre självförtroende, och vem vill inte ha det på sin bröllopsdag? Det finns två olika sorters tandblekning som du kan ge bort, på klinik eller en hemmablekning. Handlar det om en bröllopspresent kan det vara skönt att bara komma till en klinik och få jobbet gjort. Idag görs en behandling på cirka 60 minuter så man behöver inte avsätta någon längre tid från all bröllopsstress.

Idag finns en uppsjö av bra hemmabehandlingar

Tandblekning som görs hemma har kommit långt i utvecklingen och du kan få ett riktigt bra resultat. Det varar inte lika länge som på en klinik men ger ett resultat som håller både för bröllop och en tid efteråt. Det finns flera olika varianter som du kan ge bort men en av de vanligaste är en gelkräm. Du använder en tandskena som formas efter dina tänder. Sedan stryker man på tandblekningskrämen och låter den verka. Enkelt, effektivt och passar till alla. Vi garanterar att det är en bröllopspresent som kommer bli mycket uppskattad.

Tandblekning ligger helt rätt i tiden

Tandblekning kanske låter som en lite ovanlig present men vi kan försäkra dig om att det ligger helt rätt i tiden. Nu år 2020 är det många som bleker sina tänder vilket också märks på det stora urval av produkter som finns tillgängliga. Läs gärna recensioner innan för att hitta den produkt som passar bäst till den som ska få gåvan. Är det första gången personen ska bleka tänderna är det bäst att satsa på ett startkit med allting inkluderat. Skulle personen sedan vilja fortsätta bleka tänderna kan denna sedan komplettera med blekningsmedel och eventuellt en ny bettskena. Givetvis skadar det inte att också se över dina vanor som kan påverka och missfärga dina tänder. Fundera på att dra ner på kaffe och vin och om du snusar kan du överväga att byta till helvitt snus som inte missfärgar tänderna.