Mat och dryck är en viktigt del av bröllopet. När det kommer till snacks och tilltugg är det många som tycker att det är lite klurigt. Kanapéer kan kännas lite för matigt och chips är för onyttigt. Färdigpoppade popcorn är dock ett perfekt tilltugg som är nyttigt, gott och smidigt. Dessutom går det att servera i fina strutar och bägare vilket ger en extra festlig stämning. Här kan du läsa mer om fördelarna med att servera färdigpoppade popcorn som tilltugg på bröllop och andra fester.

Gott

Först och främst är färdigpoppade popcorn riktigt gott. Popcorn är ett av världens mest populära snacks och de allra flesta gillar smaken och konsistensen. Det kommer garanterat att vara ett tilltugg som går hem hos majoriteten av bröllopsgästerna!

Nyttigt

Färdigpoppade popcorn är nyttigt och fräscht jämfört med chips och andra snacks. Popcorn innehåller väldigt lite socker och de är betydligt fettsnålare än chips. Popcorn innehåller även en hel del järn, fibrer, protein och vitaminer. Dessutom innehåller popcorn antioxidanter som polyphenoler vilket skyddar mot bland annat inflammationer och hjärtproblem. Hos Bergamunken kan du köpa en stor påse popcorn av högsta kvalitet. Dessa består endast av utvalda majskorn, kokosolja och speciellt salt. Med andra ord innehåller de bara ingredienser som popcorn ska innehålla och inga konstigheter. Om du vill servera ett hälsosamt och gott tilltugg är det en bra idé att köpa färdiga popcorn. De smakar precis lika gott som popcorn på bio.

Fint att servera

Bröllop är en mycket speciell fest och det är viktigt för bröllopsparet att festen känns speciell. Med bra förberedelser och kreativitet är det möjligt att även tilltugget blir minnesvärt. Fördelen med popcorn är att det går att servera i fina små strutar eller små bägare på bröllopet. Detta gör att det är möjligt att sätta en personlig touch på tilltugget. Det är dessutom lätt att förbereda innan gästerna kommer.

Popcorn vid bröllop

Tidseffektivt

Bröllopsförberedelser kräver mycket tid och det är viktigt att försöka minimera antalet saker som måste göras på själva bröllopsdagen. Genom att köpa färdigpoppade popcorn som levereras med budbil kan du lägga tid på att förbereda andra saker till bröllopet. Popcorn kan köpas i säckar om 100 eller 160 liter och levereras färska och goda. En stor påse popcorn på 100 liter räcker till cirka 142 popcornstrutar. Det är bara att fylla strutarna eller bägarna och servera till bröllopsgästerna. Gott, nyttigt, fint och smidigt!